søndag den 19. december 2010

Den konservative julekalender

Hver dag åbner de konservative en ny låge i den satiriske julekalender, der gør groft nar af partiet. Det morsomme er, at de selv leverer alle de muntre indslag.
Her i weekenden har Brian Mikkelsen virkelig kørt med klatten. Han er jo minister. Det hedder vist erhvervs- og økonomiminister.
Først fortalte han i et interview med Altinget.dk, at han ikke ville fortsætte i politik efter næste valg, hvis ikke han blev minister. Det er jo en bevidst hån imod Folketinget. Det er direkte pinligt for et samfundsstøttende parti, at en af dets ledere på den måde håner den fornemme og ophøjede institution, som er rygraden i vores demokrati.
Det fandt Brian Mikkelsen ud af et døgns tid efter og sendte derfor en meddelelse ud via Ritzau om, at han ville blive i Folketinget uanset valgets resultat.
Her til aften har Jyllands-Posten fået ministeren i tale, og her giver han det klassiske politikernummer - at dementere sig selv på en måde, som ingen forstår. Jeg kan i hvert fald ikke dechifrere de ord, der er kommet ud af ministerens mund. Prøv selv at læse her: http://jp.dk/indland/indland_politik/article2282490.ece
Jeg er superglad for, at Brian Mikkelsen vil blive i Folketinget, hvis ellers det er det, han vil. Han er en af dem, der virkelig gør det skægt at følge med i politik.
At han så skulle blive minister i 10 år - det er så en joke, der er trukket lidt for langt ud.

Ingen kommentarer: