lørdag den 12. november 2011

Tissemyre myrdet af hensysnløs bilist

Hold da op og tjuhej!
Sikke en begivenhedsrig uge for det danske folkestyre.
Anders Samuelsen har betalt penge til nogle rockere, som hans søn havde købt narko af. Kæmpe historie og hovedpersonen selv får naturligvis plads i den bedste sendetid, når han bestiller den.
Og så er der Ole Sohn. En 96-årig tidligere KGB-chef har fortalt Jyllands-Posten, at han for 25 år siden gav Ole Sohn eller Sohns sendebud penge fra Sovjet til DKP. Jamen dog, hvad? Søren Pind mener, at Ole Sohn udgør en sikkerhedsrisiko for Danmark på grund af den historie.
Og en tredje meget betydningsfuld sag for det danske samfund er rullet op. Det viser sig nemlig, at PET har overvåget Henrik Sass Larsen - eller også har de ikke, men alligevel. Det er meget mystisk og kalder på mange kommentarer.
Og så er der gigantsagen om Skatteministeriets departementschef, som har deltaget i nogle møder i SKAT København om Helle Thorning - Schmidts selvangivelse. Han har også skrevet et notat, men han mener selv, at Politikens fremstilling af sagen er forkert. Den rigtige vil han dog ikke ud med, fordi politiet efterforsker en læk til B.T.
Jamen, det er helt fantastisk så mange skelsættende begivenheder, politikerne, pressen og kommentatorerne har kunnet svælge sig i.
PS. Regeringen har fremlagt en ny finanslov, og Europas økonomiske krise ser ud til at stikke meget dybt.
Overskriften på indlægget er et eksempel på proportionsforvrængning.

Ingen kommentarer: