tirsdag den 17. marts 2009

Så er der fest

Nu skal du bare høre.
På lørdag holder Solle og jeg fest for 15 af vores venner. Det er med levende musik og hele mulletjavsen, og det koster os 200 kr. plus det løse.
Vi skal ikke engang rydde op dagen efter.
Personaleforeningen hos Tankegang og Folia - den hedder Kortklubben - står bag arrangementet, og konceptet er enkelt: Alle ansatte inviterer deres venner. Så samles vi i Tankegang og Folia til en øl og en rundvisning. Bagefter kører vi til Frederikshavnerhallen, hvor der er spisning og senere koncert med et band, der hedder Hans Knudsens Plads. Sej rock, har jeg hørt.
Kortklubben betaler nogle grundomkostninger, og så betaler hver gæst 100 kr. alt inklusive. Når selve koncerten begynder, skal vi dog betale for drikkevarerne.
Vi slår mange fluer med 1 smæk.
- I Tankegang og Folia får vi en god fælles oplevelse.
- Vi får vist vores virksomhed og kolleger til vores venner.
- Vi har en sjov aften med vennerne - og med 130 andre.
Alt det og meget mere for bare 100 kr. pr. snude - det er da genialt!
Solle har været meget aktiv med at invitere, og det gik nemt at samle 15 gæster. Der er en håndfuld, som har meldt afbud, men som har været meget glade for at få budet. Ingen har øffet over, at det kostede 100 kr. plus lidt til drikkevarer.
I en travl hverdag kan det knibe med at holde kontakten til alle venner. Vi synes tit, vi skylder nogen en invitation. Nu får vi lige en masse pluspoint på kontoen - så måske bliver vi inviteret rigtig meget ud i den kommende tid.

Ingen kommentarer: