lørdag den 30. marts 2013

Påskekonkurrence: Gæt 14 fra eliten

Hej

Her er en lille påskekonkurrence. Du får navnene på 7 kvinder og 7 mænd, som allesammen tilhører eliten inden for det samme område. Gæt, hvad det er.
Her er navnene:
Kvinder: Liv Holm Andersen, Kirsten Brosbøl, Linda Kristiansen, Annette Lind, Sara Olsvig, Lotte Rod og Sanne Rubinke.
Mænd: Jacob Bjerregaard, Thomas Danielsen, Mikkel Dencker, Lars Dohn, Henning Hyllested, Daniel Toft Jakobsen og Jens Joel.
Hvad tror du?

Basket eller tv?
Er det stamspillerne på vores to ungdomslandshold i basketball? Er det den seneste årgang på forfatterskolen eller balletskolen? Er det mon deltagerne fra Paradise Hotel? Er det 14 nye studieværter på TV2? Eller er det topscorerne fra Mærsks interne lederuddannelser?
Nej.
De her folk er ikke bare i eliten. De er også kendte.

Her kommer løsningen
Men derfor er det ikke sikkert, du kender dem. Jeg gjorde det heller ikke, før jeg slog navnene op.
Her kommer løsningen:
De er medlem af Folketinget, og de repræsenterer alle partier på Christiansborg. De er altså blandt de førende politikere i Danmark. De har stor indflydelse. De kender til tusindvis af detaljer i lovgivningen om vindmøller, anbringelse af børn, Det kongelige Teater, fødevarekontrol, tilskud til efterskoler og regulering af boligstøtte.

Lygtepæle og medier
Deres ansigter har prydet lygtepæle landet over i flere uger, de har skrevet masser af læserbreve i lokale aviser og har udtalt sig til lokale, regionale og landsdækkende medier mindst 100 gange.
Men du kendte dem ikke. Jo, du gjorde. Men jeg gjorde ikke.

Skærmtække?
Så kan du tænke over forklaringen. Er det min manglende interesse for politik, mediernes fokus på enkelte toppolitikere eller de 14 personers manglende skærmtække?
God påske :-)

Ingen kommentarer: