onsdag den 15. april 2009

Til bryllup i Frankrig


Her til eftermiddag tager vi til bryllup.
Det holdes godt nok først på fredag, men det er lang pokker i vold nede i Frankrig. Vi napper en lille køretur på 2 x 1800 kilometer for at se vores nevø Morten blive gift med den dejlige og lidt gravide Kajsa.
Det foregår i Serre Chevalier, et skisportssted nær Grenoble og Torino, hvor det kommende ægtepar har lejet et hotel til deres 65 bryllupsgæster. Det var da et tilbud, man ikke kunne sige nej til.
Vi er bestemt ikke vilde med lange køreture, men vi har taget en rask beslutning om at snuppe hel turen i 1 stræk. Første stop er i Aalborg, hvor vi samler Nina og Nikolaj op, og så går det ellers sydover i etaper på ca. 200 kilometer, inden vi skifter chauffør. Aftalen er, at de to på forsæderne er vågne, mens de to andre har ret til at sove. Vi har ikke aftalt rækkefølgen, men jeg føler mig overbevist om, at Nikolaj og jeg kommer til at sidde i front i de allermørkeste timer i nat. Det fortæller min intuition mig.
Ifølge Google Maps og diverse navigatorsystemer ankommer vi til det franske hotel torsdag morgen. Så kan vi muligvis låne nogle ski og måske få et par timer på øjet inden den første fest, som holdes torsdag aften.
Brylluppet står i den lokale kirke fredag eftermiddag, og så er der lagt op til en skæg aften på hotellet. Morten er næsten altid god for et nummer ved andres fester, så mon ikke der er et par stykker, der vil hævne sig, når nu han står i sit stiveste puds.
Lørdag er der brunch, og så siger vi nok farvel til selskabet. Der er jo også 16-18 timer den anden vej, og vi vil gerne hjem i god tid, så vi kan nå at være nogenlunde friske til næste uges arbejde.
Bertha er i de allerbedste hænder hos Mariean og Ole, men vi glæder os allerede nu til at se hende igen på søndag.

PS. Billedet er fra generalprøven til brylluppet, hvor Morten og Kajsa første gang prøvede deres nye klæder.

Ingen kommentarer: