fredag den 13. november 2015

Skandaløst skamridt af Carl Holst

Den tredje skandale om Carl Holst oprulles i denne tid. Det er mediernes skandaløse skamridt af sagen, som læsere, lyttere, seere og klikkere for længst er stået af.

Vi gider ikke føljetoner
Mediebrugere gider ikke føljetoner, der kører i samme skure. Vi gider ikke blive ved med at svælge i gamle bilag og såkaldte afsløringer af, at en medarbejder i Region Sydjylland har skrevet en politisk tale til Carl Holst.
Det tilfører intet nyt, og det er ligegyldigt. Carl Holst er blevet pillet ned og ydmyget og sidder på bageste række i Folketinget som kirkeordfører.
Medieskandalen bidrager kun til én ting: Journalistleden.
Der er tusindvis af professionelle mediebrugere i Danmark, og vi undrer os over, at lemminger inde på Christiansborg fortsat kan få julelys i øjnene over den mindste lille prut, Carl Holst måtte have slået. Det minder om ren personforfølgelse og intet andet. Og det bekræfter desværre folks værste fordomme om journalister og nyhedsmedier.

Offentlighedens interesse
Der er klart, at Carl Holst som forvalter af offentlige midler skal kunne tåle kritik og må finde sig i at blive kigget efter i sømmene. Det ligger i hele vores demokrati.
Men det skal være i den såkaldte offentligheds interesse, og den er for længst blevet varetaget. Nu er det kun journalisternes personlige interesse i at bringe snask frem, der bliver tilgodeset.

Ingen kommentarer: