mandag den 16. juli 2012

Bliv digital, Skat

 Årets tredje papirbrev fra Skat

Forleden modtog jeg for tredje gang i år et brev fra Skat.
Det lyder måske ikke så opsigtsvækkende, men det var et papirbrev, og jeg har for længst tilmeldt mig "Alle offentlige myndigheder" i E-Boks. Det betyder, at jeg skulle modtage alle breve fra alle offentlige myndigheder i min E-Boks.

Tast-Selv
Jeg har også flere gange krydset af under Tast-Selv siden på skat.dk, at jeg kun ønsker at modtage digital post om min selvangivelse og årsopgørelse. De to første papirbreve, Skat sendte i år, var ændrede - og forældede - årsopgørelser, som jeg smed direkte i papirkurven, fordi de i forvejen ligger i min digitale skattemappe.
Papirbrevet fra forleden var en opkrævning for registreringsafgift. Brevet fyldte to sider, og der var et girokort med. Og en udførlig forklaring om betalingen af dette girokort.

Fem år gammel
Regningen er for vores fem år gamle bil, som vi har haft tilmeldt Betalingsservice, siden vi betalte registreringsafgiften første gang. Skat skriver også, at jeg kan tilmelde mig Betalingsservice, så det har jeg gjort igen. Det skal ikke komme an på det.
 Nu bliver det spændende at se, om det medfører flere papirbreve.

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Vi undrer os over præcis det samme her, Stener - men måske er der nogen, der keder sig på ferie-vagten og sender lidt go' gammeldags brevpost rundt i sommerlandet:-)